Известие

Collapse
No announcement yet.

Преброяване на собствениците на 166

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Тук няма прави и криви. Всеки си има предпочитания. И преди и след фейслифта колата си е класа и си има своя чар. Най ме радва, че на фона на автопарка в България не се среща често и човек се радва като я види Поне аз се радвам като се огледам в някоя витрина на магазин хаха
    sigpic
    Alfa Romeo 166 2.4JTD 20V FL
    Fiat Punto 1.2HSD 1995

Comment

• Първоначално публикувано от borvass Покажи съобщение
      Тук няма прави и криви. Всеки си има предпочитания. И преди и след фейслифта колата си е класа и си има своя чар. Най ме радва, че на фона на автопарка в България не се среща често и човек се радва като я види Поне аз се радвам като се огледам в някоя витрина на магазин хаха
      а-а голям е фън като се озъби има респект към нея в интерес на истината е като GT леееко и затова ми харесва толкова, само че GT-то не е толкова злобно
      Tormentvm In Dvm Demens

Comment

• И аз да се включа, вече от около 2 месеца собственик на Alfa Romeo 166 2.4JTD, DISTINCTIVE. Има доста неща правени по автомобила, но нщкои от най-важните са 4 буталните апарати + 320мм дискове отпред. Апаратите са същите като на Maserati 3200GT, незнам дали такива се монтират на Alfa Romeo, мисля че 3.0 V6 е с такива, но не съм сигурен. Автомобилът има чип, ново турбо, в момента работи стабилно на 1.2 бара налягане. Разполага и с изцяло подновенна аудио система, в категория Sound Quality. Оборудвана е с абсолютно всички екстри за модела. Е и аз много си я глезя де.

Ето и снимка:

Under 400bhp makes baby jesus cry.
        (so my boost leak at the jamsport day must have had him sobbing like rich j williams watching a chick flick)

Comment

• Първоначално публикувано от Hassel Покажи съобщение
          И аз да се включа, вече от около 2 месеца собственик на Alfa Romeo 166 2.4JTD, DISTINCTIVE. Има доста неща правени по автомобила, но нщкои от най-важните са 4 буталните апарати + 320мм дискове отпред. Апаратите са същите като на Maserati 3200GT, незнам дали такива се монтират на Alfa Romeo, мисля че 3.0 V6 е с такива, но не съм сигурен. Автомобилът има чип, ново турбо, в момента работи стабилно на 1.2 бара налягане. Разполага и с изцяло подновенна аудио система, в категория Sound Quality. Оборудвана е с абсолютно всички екстри за модела. Е и аз много си я глезя де.
          Добре де добре де.. ама не е баш с всички екстри за модела Колкото до дисковете - ТЕ СА от 3.0 Хубаво е, че колата отиде при човек, който си личи че ще я гледа Много безаварийни и приятни километри от мен
          Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
          Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

• Честито на "новите" колеги - много безавариини километри и да се радвате на красавиците, като ги глезите както ние си ги глезиме

Аз си мисля че минаването на 100-те коли, регистрирани в този форум си е повод.... )))
            Возя се с 159 1.9 JTDm 150
            Първата алфа любов: 166 2.4 JTD '99 - EX

Comment

• 166 2.4 JTD 2002 сребриста

166 2.4 JTD 2002 сребриста
              Alfa Romeo 166 2.4 JTD 2002 г.

Comment

• ALFA 166 2.0T.S. 2000g имам я от около седмица и всеки ден и се кефя все повече и пове4е
                Alfa 166 2.0 T.S 1999

Comment

• И аз съм тук вече - от вчера съм горд собственик на този кораб бензинка, 2 литра с кожа, много е хубава! Ще пусна снимки скоро
                  Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

• Добре дошла и много километри без почивка в бокса!
                    Alfa 155 1.8 92g. - Винаги в сърцето ми.
                    Alfa 166 2.0 T.S. 2000g. - Перфектната кола!
                    "If the sun refused to shine, I would still be loving you.
                    When mountains crumble to the sea, there will still be you and me."

Comment

• Първоначално публикувано от lyuli Покажи съобщение
                      И аз съм тук вече - от вчера съм горд собственик на този кораб бензинка, 2 литра с кожа, много е хубава! Ще пусна снимки скоро
                      Честито честито Добре дошла и ти в нашето пристанище
                      Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                      Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

• Хайде и аз да се отбележа- Алфа 166 2.4 JTD 6 speed, 2002 г. тъмно синя, с кожен салон, навигация, телефон, ел. седалки с памет, 17-ки джанти, спойлер, Xenon и т.н.

Comment

• Първоначално публикувано от Kopeldaka Покажи съобщение
                          Хайде и аз да се отбележа- Алфа 166 2.4 JTD 6 speed, 2002 г. тъмно синя, с кожен салон, навигация, телефон, ел. седалки с памет, 17-ки джанти, спойлер, Xenon и т.н.
                          Да ти е честита, колега! Да не би да я купи от една автокъща на околовръстното на разклона за Павлово?
                          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Мерси колега. От София е купена колата и не е от автокъща, а от частно лице.

Comment

Мерси колега. От София е купена колата и не е от автокъща, а от частно лице.
                              Пикчар , ще има ли ?!?
                              Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Мерси колега. От София е купена колата и не е от автокъща, а от частно лице.
                                С джанти-спици от фейслифта? И първите цифри от номера 11 ли са?
                                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Working...
                                X